Cuvântul fondatorului

SKELA e un nume prezentat şi reprezentat de fapte. Faptele au fost acelea care au inspirat mai departe şi valorile în raport cu care am construit acest business: inovaţia, expertiza, calitatea şi, desigur, credibilitatea.

Ce trebuie spus este că, de-a lungul vremii, în tot ce am realizat, în tot ce am propus, am căutat, la început poate instinctiv, iar mai apoi asumat şi cultivat, o unică şi puternică idee: INTEGRAREA. La nivel de relaţii, de soluţii, de rezultate, de parcurs al companiei şi, în mod evident, de proiecte prezente şi viitoare.
Acesta e modul în care întelegem să punem împreună, să echilibrăm palierul de valori marcat de flexibilitate, adaptabilitate, “customizare”, cu cel în care primordial este crezul profesional ferm şi netăgăduit, forţa şi stabilitatea soluţiilor propuse.

În câteva vorbe aşadar, gândurile noastre inspiră în permanenţă efortul continuu de a deveni furnizorul principal în piaţa internă, respectiv un jucător esenţial în cea europeană, de soluţii integrate pentru construcţii şi structuri metalice.

Am început orientaţi, continuăm inspiraţi.

Laurenţiu Stan,
FONDATOR, CEO SKELA

Misiune-Viziune-Valori
Povestea noastrã
Misiune-Viziune-Valori

VIZIUNE

Să fim furnizorul preferat pentru piaţa internă şi un jucător important pe piaţa europeană.

Să oferim soluţii integrate pentru construcţii şi structuri metalice.

MISIUNE

Construim obiective durabile şi sigure în exploatare pentru clienţii noştri din domeniile: construcţii industriale, civile, agricole şi parcuri fotovoltaice.

Realizăm aceasta prin expertiza tehnică, angajamentul şi pasiunea specialiştilor noştri şi prin implementarea celor mai noi tehnologii în proiectare, producţie, montaj.

VALORI

Promovăm respectul reciproc cu clienţii, partenerii, beneficiarii finali şi angajaţii.

Talentul de a îmbina fermitatea, profesionalismul cu flexibilitatea în relaţia cu clientul.

Deschidere către nou, învăţare, dezvoltare şi îmbunătăţire continuă.

Povestea noastrã

SKELA. Momentele importante ale companiei.

SKELA a pornit în 1995 sub numele de ALL ELECTRICS'95, reprezentând la acea vreme un furnizor de servicii de montaj, instalaţii electrice şi finisaje. Imediat după înfiinţare au apărut şi rezultatele: ALL ELECTRICS'95 a executat pentru Shell Romania montajul semnalisticii luminoase, al copertinelor şi al clădirilor în staţiile de distribuţie carburanţi. Mai departe, în anul 1996 ALL ELECTRICS'95 se remarcă prin montajul primei hale pe structură metalică importată din Olanda. Anul 2001 marchează deschiderea propriei fabrici de structuri metalice. Acel moment a reprezentat punctul de cotitură, clipa luării deciziei: ne concentrăm pe calitatea şi eficienţa proiectării şi fabricaţiei structurilor metalice. Anul 2004, anul înfiinţării unei noi linii de business: antrepriza generală pentru construcţii pe structură metalică, de beton sau mixtă. Anul 2006 aduce punerea bazelor ansamblului de firme ALL ELECTRICS GROUP, firme care oferă soluţii integrate în domeniul structurilor metalice şi al antreprizei generale. Anul 2010 aduce cu sine lansarea unei noi linii de business: cea a halelor modulare pre-proiectate, cu dimensiuni standard. Tot în 2010, constienţi fiind ca ne aflăm într-un moment extrem de important şi mânaţi de dorinţa de a sprijini producătorii de energii regenerabile, am dezvoltat, primii în România, un nou produs destinat acestora: sisteme de montaj pentru panourile fotovoltaice. Anul 2014 este anul reconsiderării business-ului pornind de la o nouă structură, o nouă viziune, un nou set de valori. E anul configurării noului brand corporate: SKELA. Integrated Steel Constructures.