Accesorii din tablă şi profile zincate

Orice structură metalică are o apariţie solidă, puternică, stabilă. Nimic din ce ţine de această apariţie, de procesul în sine, nu ar fi posibil fără aportul decisiv a ceea ce, uneori numim prin cuvântul “accesorii”.

În fapt, e vorba de detalii însa, de cele mai multe, ori acestea sunt cele care dau măsura calitaţii şi profesionalismului execuţiei în orice proiect.

Slim Line este momentul absolut indispensabil punerii în proiectare şi în execuţie a oricărei posibile lucrări. Cele ce în mod normal pot fi numite “elementele de suport secundar şi de finisaj” reprezintă de fapt posibilitatea de a fi, de a exista a întregului proiect, fixând si stabilizând practic întregul complex de elemente.

Slim Line reprezintă astfel “backstage”-ul, invizibil uneori, însă care are rolul de a lega şi de a pune în vizare şi vizibilitate întreaga construcţie.

Accesorii din tablă pentru
construcţii

Despre ce e vorba, de fapt?

Facem aici referire la diversele profile non-standard din tablă subţire pentru lucrări de închidere a halelor şi a altor construcţii, a camerelor frigorifice, precum şi profile pentru socluri de luminator, casete, glafuri, profile U, colţare cu dimensiuni atipice. Ne asumăm profilarea tablei de oţel la o grosime de maxim 2 mm, respectiv a tablei de aluminiu la o grosime de maxim 2,5 mm, toate acestea când e vorba de lungimi de maxim 6000 mm. Mai departe, execuţia şi livrarea se realizează în cel mai scurt timp posibil, tinând cont desigur de rigorile solicitării dumneavoastră, de desen, plan, schiţa sau orice altă cerinţă. La înregistrarea cererii, vă acordăm de asemenea şi consilierea tehnică în personalizarea, respectiv optimizarea proiectului. Astfel, e de la sine înteles că rezultatul nu poate fi decât soluţia aşteptată de dumneavoastră, iar livrarea nu vă depăşi niciodată 48 de ore.

Mai multe detalii


SLIM-LINE-accesorii1
Profile
zincate
Profilele galvanizate sunt produse pe maşini de profilare continuă, din oţel de calitate superioară achiziţionat de la furnizori consacraţi. Mai departe, tehnologia ultramodernă folosită ne permite să abordăm în timp real producţia de profile, rezultatul fiind unul categoric superior atât din punct de vedere calitativ, cât şi într-o varietate semnificativă de tipuri şi dimensiuni. Această categorie include elemente de susţinere pentru pereţi, acoperişuri, uşi şi tâmplărie, pentru toată partea de închideri.
PROFILE-tip-c PROFILE-tip-omega PROFILE-tip-z PROFILE-sigma