Mai mult decât adaptabilitate: relaţie. Mai mult decât flexibilitate: susţinere.

Mai mult decât  “croială” pe măsura nevoilor dumneavoastră, putem vorbi de “croială” pe măsura gândului dumneavoastră. Proiectarea, montajul, mentenanţa nu sunt decât modalităţi de a pune la lucru valorile în care noi credem: implicarea, dedicarea şi conlucrarea cu interesele şi obiectivele business-ului dumneavoastră. Tailor Line este practic prelungirea în fapte a fiecărui detaliu din articularea şi structurarea acestora. Concret: TAILOR LINE reprezintă punerea în practică a unei viziuni. Viziunea capătă formă, iar forma, temei. Temei practic, inginerie şi concept architectural bine articulat estetic, funcţional şi tehnic. Serviciile complete de proiectare sunt punctul forte al întreprinderii de acest tip, iar beneficiile sunt implicite: de la integrarea estetico-funcţională până la optimizări de costuri, respectiv calitate şi rapiditate în execuţie. Despre ce e vorba, de fapt?  
Servicii de
Proiectare
PROIECTAREA ŞI DESIGNUL ARHITECTURAL
Se referă la integrarea din punct de vedere architectural a obiectivelor business-ului în peisajul urban şi industrial aferent. Această fază cuprinde următoarele etape:
  • definitivarea şi completarea temei de proiectare
  • anteproiectul (proiect preliminar - studiu de fezabilitate)
  • proiectul tehnic propriu-zis
  • documentaţia pentru obţinerea avizelor şi a autorizaţiei de construcţie
 
PROIECTAREA DE REZISTENŢĂ:
  Are ca scop realizarea proiectului arhitectural în conformitate cu cele mai noi standarde de execuţie şi construcţie în condiţii de reducere a consumului unitar de material. Proiectarea se realizează prin softuri de modelare şi detaliere 3D de ultimă generaţie, reuşind în acest fel o optimizare a consumului de material de până la 30% în raport cu un eventual calcul clasic. În plus, executăm şi lucrări pe baza proiectului dumneavoastră. Desigur, în condiţii de analiză şi expertiză a specialiştilor noştri. Proiectul intră într-o etapă de atentă evaluare, obiectivul fiind acela de a ne asigura că nu vom întâmpina sincope pe durata montajului în şantier. Astfel, pornind de la atuurile noastre, modelarea 3D şi nivelul ridicat de prefabricare, putem să ne asumăm prevenirea întârzierilor în execuţie pe toată durata procesului.
Servicii de
Montaj
Drumul de la proiect la fapte se măsoară în expertiză, viteză, dar şi în soluţii de eficientizare. Este momentul montajului. Din acest punct de vedere, excelenţa pe care reuşim să o imprimăm nivelului calitativ al lucrărilor executate se referă în foarte bună măsură la planificarea în detaliu, la monitorizare şi control, dar şi la coordonarea impecabilă a echipelor proprii. Cu alte cuvinte, suntem oricând pregătiţi să executăm rapid şi eficient, oriunde în ţară sau Europa, lucrări de montaj pentru orice tip de proiect, orice tip de structură şi orice tip de închideri, utilizând cele mai moderne materiale. În plus, ne-am fixat dintotdeauna “transparenţa” drept una din regulile relaţiei cu clienţii noştri, reuşind astfel să asigurăm acestora rapoarte periodice privind stadiul proiectului.
Servicii de
Life line
Un punct esenţial al securităţii în industrie îl reprezintă implementarea sistemului “Life line”, o formulă de protecţie a vieţii celor care lucrează la înălţime, absolut necesară, deoarece este nevoie de mobilitate şi siguranţă în zonele greu accesibile, cu risc crescut de cădere. Sistemul este unul versatil şi extrem de performant, asigurând astfel un nivel maxim de siguranţă în orice tip de aplicaţie.
Servicii de
Mentenanţă
Este o condiţie definitorie în calitatea sistemelor noastre de proiectare, dar mai ales de montaj. Astfel, oricare ar fi tipul de lucrare, echipele noastre sunt ultracalificate pentru a asigura intervenţii prompte şi sigure, asigurând un timp de construcţie redus, raportat la un maximum de calitate.   Lucrările de mentenanţă sunt de la cele mai simple la cele mai complexe, în mare ele referindu-se la verificare strângere şuruburi, verificare şi refacere protecţie anti-corozivă, verificare etanşeizare, respectiv verificare sistem pluvial (jgheaburi şi burlane).