Prelucrari mecanice, piese CNC


Skela Industries ofera, in fabrica proprie din Bucuresti, cu utilaje CNC de taiere si gaurire profile si tabla din otel, cu masini de sudura semiautomata, servicii de prelucrari mecanice, debitare cu plasma, realizare asamblari sudate (sudura sub strat de flux, sudura MAG, MMA), indoire abkant, sablare si vopsire airless piese si structuri metalice.

Putem produce piese si subansambluri complexe din profile si tabla de otel, inclusiv in serii mari, cu utilaje CNC care garanteaza calitate maxima si termene de productie minime.

Prelucrare mecanica, piese CNC - Fabrica 6000 mp Skela Industries

Indiferent ce tipuri de prelucrari mecanice necesita piesele si subansamblurile de care aveti nevoie, Skela Industries va pune la dispozitie:

  • personal cu inalta calificare si cu experienta;
  • masini de taiere cu plasma CNC, 3,2 m x 12 m;
  • masina cu comanda numerica CNC pt debitare si gaurire profile din otel 12m lungime;
  • instalatie de sablare;
  • vopsitorie airless;
  • pod rulant de 30 tone, pt. manipularea pieselor metalice grele si voluminoase;
  • pozitionare avantajoasa a fabricii, in zona industriala, accesibila mijloacelor de transport agabaritic, aproape de Centura Bucurestiului.

Prelucrare CNC

In fabrica noastra, oferim servicii de prelucrare CNC profile metalice si tabla otel: debitare cu plasma, debitare mecanica, gaurire termica si mecanica.

Pe utilaje CNC cu capacitate mare de taiere si gaurire profile metalice putem face inclusiv taiere la unghi si gaurire profile metalice cu sectiuni de pana la 1000 mm si lungimi de 12 m (12.000 mm), gauri cu diametre de pana la 40 mm.

Piese CNC

Putem produce serii mari de piese din tabla de otel de pana la 80 mm grosime (inclusiv gaurire mecanica la aceasta grosime) sau din profile de otel ce necesita taiere, taiere la unghi, gaurire mecanica sau termica, decupare cu plasma CNC etc.

Prelucrare mecanica, asamblare prin sudura piese CNC - Skela Industries

Asamblam prin sudura piese CNC din profile ori tabla de otel, fie prin sudura manuala, fie cu aparate de sudura semiautomata de inalta eficienta.

Taiere cu plasma

Pe propriile masini de debitare cu plasma, cu comanda numerica CNC, cu masa de 3,2 m latime x 12 m lungime, putem debita tabla din otel de pana la 25 mm grosime.

Oricat de complexe ar fi contururile pieselor, asiguram acuratete si calitate la orice subansamblu ce necesita taiere cu plasma.

Servicii sudura Bucuresti

In fabrica de 6000 mp din Bucuresti, pe langa servicii de prelucrare CNC, taiere cu plasma, taiere si gaurire mecanica profile metalice, putem executa sudare MAG, MMA ori sudura sub strat de flux, manual sau semiautomat, pe utilajele noastre:

  • masina de sudura cu substrat de flux cu doua surse Lincoln de 1000 A;
  • masini de sudat semiautomate cu surse de 500 A;

Sudare semiautomata - Skela Industries

Realizam ansambluri si subansambluri sudate complexe, inclusiv piese si subansambluri sudate de dimensiuni mari.

Ca vorbim de un tablier metalic de pod sau ansambluri sudate de dimensiuni mai mici, oferim solutia de care aveti nevoie.

Indoire abkant

Alaturi de prelucrari mecanice de profile metalice mari si tabla groasa, Skela Industries ofera si servicii de indoire abkant tabla din otel sau aluminiu de pana la 2 mm grosime.

Fie ca e nevoie de accesorii din tabla pentru hale metalice sau orice alt tip de profile speciale din tabla, profilam tabla de otel si de aluminiu pe masina noastra abkant, pe lungimi de pana la 6 m.

Pe langa activitatile sale principale (proiectare, uzinare si montaj hale metalice, structuri metalice grele, poduri si pasarele, structuri panouri parcuri fotovoltaice, confectii metalice), Skela Industries ofera si servicii prelucari mecanice, piese CNC din otel, prelucrare CNC, servicii debitare si gaurire profile metalice, prelucrare si asamblare profile si tabla otel, asamblari sudate.

Distribuie pe LinkedIn Distribuie pe Facebook Tweet