Hale metalice la cheie

Departe de a descrie un proces rigid şi prefabricat, READY LINE reprezintă practic numele acordat unui sistem: sistemul consumului optim de materiale şi al cheltuielilor diminuate pentru infrastructură. Propunerea noastră, propunerea halelor metalice la cheie se bazează atât pe rapiditatea execuţiei, cât şi pe fiabilitate şi rezistenţă: fiecare element al structurii este perfect integrat şi protejat împotriva coroziunii. READY LINE înseamnă viziune şi efort inovativ neîntrerupt. Rezultatul este un spectru extrem de larg de aplicaţii, halele noastre având capacitatea de extindere multidimensională. Astfel, putem să ne asumăm fără să greşim promisiunea susţinerii perfecte a oricărei posibile opţiuni de business.

Despre ce e vorba de fapt? În primul rând, spectrul de aplicaţii este extrem de larg: de la depozite şi hangare la show room-uri şi service-uri auto, de la hale industriale sau cu destinaţie agricolă la centre comerciale sau de agrement în toată regula, ansambluri rezidenţiale, clădiri de birouri, reţele de benzinării sau retail, iar lista poate continua la nesfârşit. În ceea ce priveşte sistemul de hale modulare cu dimensiuni standard, beneficiile sunt simple şi clare: oţelul este fabricat în condiţii de calitate ireproşabilă, livrarea este “la cheie” şi, spunem noi, în timp record, iar costurile sunt, din punctul nostru de vedere, excelent optimizate. Mai departe, sistemul de hale customizate are de asemenea o serie întreagă de avantaje: gradul ridicat de prefabricare, privilegiul unui singur furnizor pe tot procesul – de la proiectare şi până la instalaţii şi închidere – livrarea pe principiul „One stop shop” şi lista ar putea continua.

IMPORTANT

Toate elementele structurii metalice sunt tratate anticoroziv, iar clădirile sunt sigure, rezistente în timp. Mai mult decât atât, acest tip de structură permite extinderea rapidă atât pe lăţime, cât şi pe lungime.

Go to Top