Structura panouri parcuri fotovoltaice


Cu traditie si experienta intensiva in domeniu (structuri panouri parcuri fotovoltaice livrate si instalate in Romania si in Europa), Skela Industries va ofera solutia completa si optimizata de structura panouri solare electrice pt. parcuri fotovoltaice:

 • proiectare structura panouri fotovoltaice, optimizare proiect in functie de cerinte si teren;
 • profile si accesorii customizate, pentru costuri optime;
 • profile galvanizate la cald, cu strat gros de zinc (275-400 g/mp);
 • garantie extinsa anticoroziune, de pana la 15 ani.

Parc panouri fotovoltaice - structura anouri solare - Skela Industries

Deoarece furnizam solutia completa de structura panouri fotovoltaice – proiectare, productie, montaj, mentenanta – aveti garantia eficientei investitiei dvs., precum si a calitatii si durabilitatii structurii parcului fotovoltaic.

Proiectare structura panouri fotovoltaice

Pentru fiecare proiect de parc fotovoltaic, oferim proiectare personalizata a structurii panourilor fotovoltaice, utilizand profile customizate, proprii, pentru maxima rezistenta, in conditii de consum minim de material.

Structura paouri solare parc fotovoltaic - Skela Industries
Parc panouri fotovoltaice - proiectare structura - Skela Industries

Pe parcursul intregii faze de proiectare structuri panouri parcuri fotovoltaice, in permanenta comunicare cu beneficiarul, in concordanta cu limitarile impuse de teren si in conformitate cu toate normele tehnice si legale, livram o varianta optimizata de proiect structura panouri fotovoltaice, ce garanteaza rezistenta si stabilitate, durabilitate extinsa si minima mentenanta pt. orice parc fotovoltaic, indiferent de amplasamentul si de dimensiunile acestuia.

Profile structura panouri fotovoltaice

Bazandu-ne pe experienta acumulata in timp, am dezvoltat profile speciale pt. panouri fotovoltaice, pe care le folosim in structurile de panouri solare electrice livrate de noi.

Profile speciale structura panouri fotovoltaice - Skela Industries

Pentru fiecare proiect in parte, proiectam, uzinam, livram si montam solutia optima de structura panouri parcuri fotovoltaice, eficienta, stabila si durabila.

Accesorii structura panouri fotovoltaice

Inca din faza de proiectare, integram in structura accesorii si componente secundare de cea mai buna calitate, potrivite cu cerintele fiecarui proiect:

 • suruburi de prindere;
 • eclise si elemente de imbinare;
 • cleme panouri fotovoltaice.

Experienta acumulata si calificarea personalului din toate departamentele (tehnic, proiectare, logistica, project management) ne permit sa alegem si sa configuram accesoriile potrivite pt. fiecare structura livrata.

Montaj structuri panouri fotovoltaice

Cu personal propriu si cu parteneri de traditie, asiguram utilajele necesare si montajul pt, structura de panouri fotovoltaice, la termen si in conditii de calitate maxima, conform normelor tehnice si cerintelor fiecarui proiect.

Montaj stalpi structura panouri fotovoltaice - Skela Industries

Comunicam constant cu beneficiarul, cu proiectantul si cu echipele de montaj si asiguram un management de proiect prompt si interactiv.

Structura panouri fotovoltaice - preturi

Fiecare proiect este diferit si sunt anumiti factori care influenteaza un pret de structura panouri fotovoltaice:

 • capacitatea instalata de productie energie electrica: in general, costurile se calculeaza raportat la 1MW capacitate de productie, iar la proiectele mai mici, ponderea cheltuielilor fixe (organizare de santier, dislocare utilaje etc.) este mai mare in pretul total;
 • amplasarea fiecarui parc de panouri fotovoltaice: in afara de zona geografica (ce influenteaza anumite variabile de proiectare – incarcari din vant, zapada etc.), e importanta amplasarea fata de caile de acces, precum si marimea si natura drumului de acces;
 • natura si configuratia terenului pe care se amplaseaza structura panourilor: evident, un teren mai accidentat va insemna costuri suplimentare la montajul structurii si chiar la materiale (daca structura panourilor trebuie sa compenseze denivelarile);
 • calitatea terenului de fundare: determina tipul de integrare in teren a stalpilor structurii; stalpii fiind amplasati la aproximativ 3 m distanta, structura are un numar mare de stalpi, iar costurile legate de solutia de integrare in teren a stalpilor pot varia foarte mult; un studiu geotehnic ajuta la estimarea corecta a costurilor.

Indiferent de dimensiunea, amplasarea si particularitatile proiectului dvs. de parc fotovoltaic, Skela Industries va poate oferi solutia completa de structura panouri parcuri fotovoltaice (consultanta, proiectare, productie, transport, montaj, mentenanta). Accesati butonul “Vreau oferta” si trimiteti-ne un e-mail cu cat mai multe date despre proiectul dvs., pentru a primi o oferta de pret.

Distribuie pe LinkedIn Distribuie pe Facebook Tweet