Structuri metalice


Proiectare, uzinare, montaj structuri metalice

Structura metalica parcare supraterana multietajata - Skela Industries

Skela Industries furnizeaza servicii integrate de proiectare, productie, montaj si mentenanta pentru:

  • constructii metalice industriale, estacade tehnologice;
  • structura metalica de sprijin instalatii, conducte, rezervoare etc.;
  • structura metalica hale industriale si agricole;
  • tabliere de pod, poduri metalice, pasarele si supratraversari pe structura din otel sau structura mixta;
  • structuri din otel pt. cladiri multietajate (de birouri, de locuit, parcari supraterane etc.)
  • hale metalice de centre comerciale, magazine retail, hypermarket -uri, depozite, centre logistice;
  • cupole si copertine metalice mari;

Proiectare structuri metalice

Pt. orice tip de proiect structura metalica oferim varianta optima de proiectare / reproiectare structura, astfel incat sa fie indeplinite toate cerintele proiectului de investitie, iar costurile de uzinare, montaj si exploatare sa fie minime, bineinteles, in conditiile respectarii intocmai a legislatiei si normativelor in vigoare (nationale si europene).

Estacade tehnologice, structuri metalice industriale pt. instalatii si utilaje - Skela Industries

Uzinare structuri metalice

Furnizam servicii complete de confectionare structuri metalice, in fabrica noastra de 6000 mp, utilata cu masini de debitare cu plasma si masini debitare si gaurire profile cu comanda numerica CNC, masini de sudura cu substrat de flux si masini de sudat semi-automate, instalatie de sablare, vopsitorie airless, pod rulant 30 tone.

Lucram cu personal inalt calificat si fiecare faza tehnologica este verificata si validata de departamentul nostru de control al calitatii productiei, astfel incat rezultatul final este de nivel calitativ conform cu normele europene (EN ISO 14731, EN ISO 4063, ISO3834-2, EN 1090 – EXC3).

Pentru un termen minim de productie, lucram in doua schimburi, ori de cate ori situatia o impune si fluxurile tehnologice o permit.

Montaj structuri metalice

Cu personal propriu si cu ajutorul partenerilor nostri de traditie, cu experienta in montajul structurilor metalice, asiguram punerea in opera a structurilor metalice produse de noi oriunde pe teritoriul tarii, precum si in tarile UE.

Structuri hale metalice agricole si industriale - Skela Industries

Bineinteles, serviciile noastre integrate includ transportul subansamblelor structurii la santier; chiar daca e nevoie de transport agabaritic, locatia fabricii permite accesul mijloacelor de transport speciale si accesul facil la Centura Bucuresti.

Structuri metalice industriale

Fie ca e vorba de structurile metalice pt. fabrici, rafinarii petroliere, centrale productie energie electrica, ferme de panouri fotovoltaice, statii de comprimare pt. conducte magistrale de gaze naturale etc., Skela Industries a dovedit ca poate finaliza cu succes orice proiect.

Structuri metalice industriale - Skela Industries

Intre multitudinea de furnizori structuri metalice, ne pozitionam ca un producator de structuri metalice de calitate ridicata la pretul corect si in termenul cel mai scurt posibil.

Personalul calificat, experienta de peste 20 de ani, varietatea de proiecte finalizate cu succes, capacitatea de a aborda cu succes provocari noi ne recomanda ca partrenerul dvs. de incredere, atunci cand aveti nevoie de constructie hale metalice, poduri si pasarele metalice, constructii metalice industriale, structuri metalice grele, copertine, hale agricole metalice etc.

In plus, producem accesorii hale metalice – picuratori, flashing -uri, jgheaburi etc., din tabla ambutisata, de otel sau aluminiu.

Apeland la linia noastra de business “hale la cheie”, puteti avea, dintr-o singura sursa, toate produsele si serviciile presupuse de structura de rezistenta si anvelopa unei hale: pre-proiectare, studiu de fezabilitate, obtinere avize si autorizatii, proiectare si optimizare proiect, uzinare structura hala, transport la santier, montaj structura, panouri de inchidere, usi si ferestre, servicii de mentenanta in exploatare.

Distribuie pe LinkedIn Distribuie pe Facebook Tweet