Hale metalice


Constructii hale metalice

Hala metalica e alegerea la indemana pt. hale industriale, comerciale, hale agricole, depozite si centre logistice, centre comerciale, magazine retail, hangare avioane, service si showroom auto etc.

Fata de alte tipuri de structuri de rezistenta, structura metalica are avantaje notabile:

  • e supla si rezistenta;
  • e elastica si usoara, are comportare foarte buna la seism;
  • montajul structurii metalice e de tip uscat (nu implica betoane, mortare, timpi tehnologici de asteptare mari);
  • constituie o investitie buna pe termen lung;
  • poate fi extinsa, cu costuri minime, daca e nevoie;
  • otelul este un material reciclabil;

Structura hale metalice - Skela Industries

Caracteristicile otelului permit utilizarea cu succes a structurii metalice acolo unde e nevoie de acoperirea eficienta a unor suprafete mari si de inaltimi utile mari, greutatea proprie a structurii este mai mica decat la structuri din beton armat, durabilitatea este excelenta (daca protectia anticoroziune si mentenanta sunt facute corect). De aceea, cele mai multe hale cu suprafete mari, indiferent de domeniul de aplicatie, sunt hale metalice.

Proiecte hale metalice

Fie ca sunt proiecte tip de hale metalice ori proiecte hale metalice personalizate, varietatea e foarte mare. Otelul e un material de constructie ce permite flexibilitate in abordarea proiectelor de constructii, posibilitatile fiind cvasi-nelimitate.

Structuri metalice - service, showroom auto - Skela Industries

Un factor-cheie in eficienta economica a halelor metalice este proiectarea. Skela Industries ofera servicii complete de proiectare hale metalice si de optimizare proiecte hale metalice, astfel incat investitia dvs. sa se dovedeasca eficienta, in timp.

Hale metalice la cheie

Exceptand fundatia halei metalice, puteti beneficia de o hala metalica la cheie, incluzand:

  • proiectarea halei;
  • productia structurii metalice;
  • productia accesoriilor din tabla (picuratoare, glafuri, profile speciale de inchidere etc.) de otel de max. 2 mm grosime si tabla de aluminiu de max. 2,5 mm grosime, pe lungimi de 6 m (6000 mm);
  • transportul si livrarea la santier precum si montajul tuturor elementelor de structura, de inchidere (panouri sandwich, usi, ferestre), a accesoriilor din tabla.

Hale metalice la cheie - Skela Industries

Optand pentru hale metalice la cheie de la Skela Industries, primiti intreaga anvelopa a halei metalice (structura, inchideri si accesorii) din aceeasi sursa – de la o companie cu peste 20 ani experienta in domeniu.

Pret hale metalice

Daca luam in considerare multitudinea de variante posibile de structuri metalice, flexibilitatea si adaptabilitatea unui proiect de hala metalica la cele mai variate cerinte, un pret exact si corect de hala metalica se construieste pentru fecare proiect.

Exista proiecte-tip de hale metalice, dar avantajul principal al halelor pe structura metalica e acela ca pot fi adaptate cerintelor fiecarui beneficiar. Cu siguranta, cel mai bun pret de hale metalice, cel mai bun raport intre pret si calitate va putea fi atins in cazul in care proiectarea, productia si montajul sunt gandite si realizate integrat, planificate si executate coerent. Este ceea ce va ofera Skela Industries, prin serviciile sale integrate: proiectare, productie, transport, montaj si mentenanta hale metalice.

Dati click pe butonul “Vreu oferta hala” si transmiteti-ne detaliile proiectului dvs., pentru a obtine o oferta personalizata.

Structura-hale-metalice-mari - Skela Industries

Cu Skela Industries, beneficiati de peste 20 de ani de experienta in proiectare, re-proiectare, productie, transport si montaj structuri metalice, hale industriale, constructii metalice grele, poduri si pasarele, orice tip de hale metalice agricole, totemuri publicitare, cupole si copertine metalice mari, structuri-suport panouri fotovoltaice, hangare pe structura metalica, structuri metalice pentru sere, benzinarii etc.

Distribuie pe LinkedIn Distribuie pe Facebook Tweet