Hale agricole si industriale


Hale agricole si industriale - proiectare / reproiectare, productie, montaj

Structura metalica hale industriale si agricole - Skela Industries

Cu o experienta de peste 20 ani in structuri metalice pentru constructii civile, industriale si agricole, Skela Industries ofera know-how, abordare profesionista, eficienta, calitate si promptitudine in domeniul constructii hale industriale si agricole, incluzand:

 • proiectare hale industriale (proiectare de arhitectura, proiectare de rezistenta, documentatie autorizare);
 • reproiectare hale industriale (optimizare proiect structura metalica);
 • productie structuri metalice hale industriale (cu tehnologii moderne si personal inalt calificat);
 • transport la santier si montaj profesionist structuri si inchideri hale metalice industriale si agricole;
 • mentenanta structuri si hale metalice;

Proiectare hale metalice

Cu Skela Industries ca partener, veti beneficia de servicii complete de analiza si proiectare structuri hale metalice agricole, industriale, comerciale etc.

Proiectare structuri metalice, hale industriale si agricole - Skela Industries

Asiguram proiectare de arhitectura pt. hale, proiectare de rezistenta pt. structuri si inchideri metalice precum si anteproiect (studiu de fezabilitate) si documentatia completa pentru obtinerea avizelor de la autoritati si a autorizatiei de constructie.

Reproiectare structuri metalice

Sunt situatii in care este necesara (sau este recomandata) reproiectarea unei structuri metalice (optimizarea unui proiect existent). Reproiectarea structurii trebuie facuta strict conform cerintelor tehnice si legale si poate avea anumite beneficii:

 • scaderea consumului de materiale, cu 20% sau mai mult;
 • adaptarea proiectului la tehnologii noi si eficiente de productie structuri metalice, finalitatea fiind calitate superioara si timp de productie redus;
 • micsorarea timpilor de montaj la structuri metalice.

In concluzie, reproiectarea halelor metalice industriale si agricole, facuta corect, poate reduce simtitor costurile de realizare, fara a face rabat la calitatea, siguranta si durabilitatea constructiei.

Skela Industries ofera servicii complete de reproiectare si optimizare structuri si hale metalice industriale si agricole.

Productie structuri metalice

Suntem 100% pregatiti pentru a aborda eficient productia de constructii metalice (inclusiv structuri metalice grele):

 • personal cu experienta, inalt calificat;
 • masini de debitare cu plasma, cu comanda numerica CNC, 3,2 m x 12 m;
 • masina cu comanda numerica CNC pt debitare si gaurire profile 12m lungime x 1000 mm inaltime a inimii profilului;
 • masina de sudura cu substrat de flux cu doua surse Lincoln de 1000 A;
 • masini de sudat semiautomate cu surse de 500 A;
 • instalatie de sablare;
 • vopsitorie airless;
 • pod rulant de 30 tone, pt. manipularea structurilor metalice grele si voluminoase;
 • pozitionare avantajoasa a fabricii, in zona industriala, accesibila mijloacelor de transport agabaritic, aproape de Centura Bucurestiului.

Aprovizionam materia prima in timp optim, lucram in doua schimburi, livram in cel mai scurt timp posibil.

Montaj structuri metalice

Atat in tara cat si in strainatate, asiguram, cu personal calificat propriu si cu parteneri de traditie, montaj profesional structuri metalice si inchideri, pentru orice tip de constructie metalica realizata de Skela Industries.

Oferim calitate fara compromis, montaj exact si rapid, conform cu toate normele si reglementarile in vigoare. Totul la un inalt nivel de planificare, coordonare, control si monitorizare, asiguram respectarea termenelor - limita si a bugetelor alocate.

Montaj structuri metalice - hangar avioane - Skela Industries

Relatia cu partenerii nostri (clienti sau furnizori) se bazeaza pe profesionalism, calitate, transparenta, onestitate si bune practici distilate in peste 20 ani de experienta.

Mentenanta structuri metalice

In viata oricarei structuri metalice e de mare importanta executarea lucrarilor periodice de mentenata. Vizitele de mentenanta programata si interventiile rapide la cerere sunt cele care prelungesc viata constructiei metalice si asigura exploatarea sa in conditii de siguranta.

La orice tip de constructii metalice, operatiunile de mentenanta (verificare integritate structura, verificare si strangere imbinari, refacere profesionala protectie anticoroziva) vor fi facute de persoal calificat si autorizat.

Control calitate structuri metalice

Pe tot lantul aprovizionare-productie-livrare-montaj, departamentul de calitate al Skela Industries monitorizeaza si corecteaza (daca este cazul) toate procesele si procedeele implicate in proiectele noastre. Calitatea materialelor aprovizionate, debitarile, sudurile, protectia anticoroziva, imbinarile etc. se realizeaza conform normelor europene in vigoare (EN ISO 14731, EN ISO 4063, ISO3834-2), iar fabrica Skela Industries este certificata pt. constanta performantei conform EN 1090 (EXC3).

La toate proiectele noastre de structuri metalice, furnizam dosarul complet cu documentele de calitate si trasabilitate pentru toate materialele, procedurile si procesele inglobate in proiect. Calitatea executiei si a serviciilor oferite fiecarui client este in centrul strategiei noastre de dezvoltare.

Hala la cheie

Pentru orice tip de hale metalice, industriale, comerciale sau agricole, putem asigura servicii complete de "hale la cheie". Incepand de la anteproiect, trecand prin proiectare si autorizare constructie, continuand cu productie si montaj structura metalica si montaj inchideri exterioare, puteti avea din aceeasi sursa, de la Skela Industries, structura si anvelopa complete la orice tip de hala industriala, comerciala, agricola etc.

Producem, cu presa proprie tip abkant cu comanda CNC, accesorii din tabla pentru hale metalice (lacrimar, glafuri, profile de coama, jgheaburi, profile imbinare panouri sandwich, alte tipuri de profile din tabla customizate pt. hale agricole si industriale

Hala la cheie - structura hale metalice si inchideri - Skela Industries

Fie ca sunteti beneficiar final sau antreprenor general, gasiti in Skela Industries un partener puternic si onest, cu experienta si know-how, orientat catre client, pentru proiecte variate: poduri metalice, constructie hale metalice, totem -uri si unipol -uri publicitare, cupole si copertine mari, structuri metalice spatiale etc.

Cititi mai multe despre Skela Industries si proiectele noastre si solicitati o cotatie pentru proiectul dvs. pe skela.ro homepage sau vizitati contul nostru de Linkedin: SKELA Industries

Distribuie pe LinkedIn Distribuie pe Facebook Tweet