Constructii hale metalice


Dezvoltarea economica atrage dupa sine o crestere a cererii de spatii pentru industrie, comert si servicii. Ca sunt hale agricole, industriale, comerciale etc., e nevoie de incinte ce acopera suprafete mari si pot gazdui activitati de productie, linii de asamblare, depozite si centre logistice, magazine etc., in conditii de siguranta si confort.

Hale metalice industriale la cheie - Skela Industries

O solutie des folosita, datorita avantajelor otelului ca material de constructie, sunt halele metalice. O hala metalica bine proiectata, produsa, montata si intretinuta este o investitie foarte buna, pe termen lung, este durabila si poate fi adaptata / extinsa ulterior, cu eforturi si costuri minime.

Proiect hala metalica

Sigur, exista si proiecte hale metalice standard (tipizate), dar, de obicei, varianta cea mai buna este un proiect de hala metalica adaptat exact la specificul activitatii si la cerintele beneficiarului.

Fie ca e vorba de hale de productie, hale depozite logistice, hale metalice pt. agricultura, hale de magazine retail si centre comerciale sau orice alt tip de hale metalice, asiguram servicii complete de pre-proiectare, studiu fezabilitate, identificarea solutiei optime, proiectare de rezistenta si proiect de executie.

Proiect hala metalica industriala - Skela Industries

Pentru proiecte de hale metalice deja intocmite, asiguram re-proiectare (optimizare proiect). Re-proiectarea corect facuta poate genera economii de pana la 20%, fara afectarea capacitatii de rezistenta si a performantelor constructiei.

Structura metalica hala

In fabrica noastra de uzinare structuri metalice, de peste 6000 mp, dotata cu masini debitare cu plasma, masini de sudura semiautomate, instalatie sablare, vopsitorie airless, pod rulant 30 tone, realizam uzinare structuri metalice de orice tip, pt. hale industriale si hale agricole, orice tip de hale metalice, poduri metalice, structuri metalice grele, cupole si copertine etc.

Sunt cateva subcategorii de structuri metalice hale:

 • stalpi si grinzi din profile metalice cu inima plina (profile INP, IPE, HEA, HEB, UNP);
 • stalpi din profile si grinzi de acoperis cu zabrele (ferme metalice de acoperis);
 • stalpi si grinzi cu sectiune variabila, din table sudate;
 • combinatii ale variantelor de mai sus.

Structura hala metalica din table sudate - Skela Industries

La halele metalice, la structura metalica de rezistenta se adauga structura secundara a acoperisului, structuri secundare pt. panouri sandwich, structuri metalice pt plansee intermediare si compartimentari interioare etc.

Hale metalice la cheie

Uzual, prin hala metalica la cheie, se intelege un ansamblu cu urmatoarele componente:

 • structura metalica hala (structura de rezistenta si structuri secundare pt. inchideri si compartimentari);
 • panouri termoizolante tip sandwich (cu spuma PUR sau vata minerala), pt inchidere perimetrala;
 • usi hala exterioare si usi de interior;
 • ferestre hala si pereti cortina;
 • panouri termoizolante acoperis (sau alte variante de acoperis metalic);
 • accesorii tabla pentru hale;
 • trape de fum si ferestre desfumare.

Hale metalice la cheie - Skela Industries

In sistemul “hala la cheie”, prin asigurarea proiectarii, productiei, aprovizionarii si montajului din aceeasi sursa, va asigurati ca exista o coerenta a derularii lucrarilor, o comunicare fara intermediari, o utilizare eficienta a resurselor, o planificare stransa a tuturor fazelor de executie, o monitorizare atenta si unitara a lucrarilor, cele mai bune premise pentru respectarea termenelor de finalizare, in conditii de calitate maxima.

Skela Industries asigura, prin serviciile de hale la cheie: studiu de fezabilitate, anteproiect, proiect hala metalica, uzinare si montaj structura metalica hala, aprovizionare si montaj panouri termoizolante, pereti cortina, usi si ferestre, panouri acoperis, trape de fum.

Hale metalice agricole - Skela Industries

In afara de constructii hale metalice la cheie, suntem un partener de incredere pentru proiectare, productie, transport si montaj structuri metalice grele, poduri si pasarele metalice, unipol -uri si totem -uri publicitare, hangare si depozite agricole, hangare avioane, structuri metalice cladiri multietajate, parcari etajate pe structura metalica, cupole si copertine metalice mari etc.

Distribuie pe LinkedIn Distribuie pe Facebook Tweet