Confectii metalice


Pe langa structuri metalice grele, estacade tehnologice, hale industriale, hangare si soproane pe structura metalica, structuri panouri fotovoltaice, hale metalice etc., asiguram servicii productie elemente si subansambluri pentru orice tip de structuri metalice.

Cu o capacitate de productie de 400 tone pe luna, putem colabora la proiecte complexe de constructii metalice, de anvergura.

Grinzi metalice, grinzi ajurate

Producem si prelucram grinzi metalice din profile sau din tabla sudata, pentru poduri, pasarele, hale metalice, sarpante acoperis, copertine, hale agricole si industriale, structuri cladiri multietajate, poduri rulante.

Uzinam grinzi ajurate pt. orice tip de structuri metalice sau structuri mixte (beton armat si otel).

Grinzi cu zabrele

Fermele metalice (grinzile cu zabrele) sunt solutii eficiente de a acoperi deschideri mari, cu un consum minim de material.

Grinzi cu zabrele cu talpa inferioara arcuita - Skela Industries

Putem produce orice tip de ferme metalice (grinzi cu zabrele) din profile metalice, cu sau fara gusee, cu talpi liniare sau arcuite (curbate), structuri spatiale din bare metalice etc.

Stalpi metalici

Fie ca sunt stalpi metalici pentru hale industriale, pentru poduri, pentru structuri parcari supraterane sau cladiri multietajate, stalpi de unipol -uri / totem -uri publicitare, asiguram uzinarea in fabrica Skela Industries.

Stalpi din tabla sudata - extindere hala cu pod rulant - Skela Industries

Producem stalpi cu sectiune constanta sau variabila, din europrofile sau din table sudate, pentru hale cu pod rulant sau fara, pentru structuri temporare sau permanente, pregatiti pentru imbinare cu sudura sau cu buloane, stalpi de inalta tensiune pt. linii LEA.

Taiere cu plasma

O solutie moderna, de inalta precizie, pentru debitarea tablei si profilelor din otel este debitarea cu plasma. Pe masini de debitare cu plasma, cu comanda numerica CNC, de 3,2 m x 12 m putem debita tabla din otel de pana la 25 mm grosime.

Piese din tabla debitata si gaurita

Avem utilajele necesare pentru productia de piese complexe din tabla, debitate si gaurite precis, conform cerintelor proiectului. Gaurim mecanic tabla din otel de pana la 80 mm grosime, cu pana la 40 mm diametrul gaurii.

Asamblari sudate

Realizam orice tip de ansambluri sudate din profile / bare sau din tabla de otel, inclusiv debitarea si prelucrarea pieselor din tabla sau din profile, pt. imbinari ansambluri sudate.

Sudura semiautomata

Pentru elemente si ansambluri ce necesita cordoane lungi de sudura, realizam sudura de inalta eficienta, cu masini de sudat semiautomate, cu surse de 500 A.

Sudura semiautomata - Skela Industries

Skela Industries este un partener de incredere pentru taiere cu plasma, asamblari sudate, piese din tabla ori din profile metalice, taiere si gaurire profile metalice mari, sudura semiautomata, grinzi ajurate. Lucram in doua schimburi, iar fabrica noastra de structuri metalice are o capacitate de productie de 400 tone pe luna.

Distribuie pe LinkedIn Distribuie pe Facebook Tweet